Piura bio peeling

Dé professionele, dieptereiniging voor de huid. Een zeer intensieve behandeling, mét respect voor de huid en dat op geheel natuurlijke wijze! Voor de behandeling van onder andere; huidveroudering, onzuiverheden (acné), grove poriën, pigmentvlekken, littekens, grauwe (rokers)huid en overmatige talgproductie. De Piura Bio Peeling is een huidvernieuwende en huidverbeterende behandeling en is geschikt voor (bijna) elk huidtype.  In tegenstelling tot normale peelings of scrubs werkt de Bio Peeling zowel aan de oppervlakte van de huid als in de dieper gelegen huidgebieden: De dode huidcellen aan de oppervlakte van de huid worden verwijderd, terwijl de celdeling en celvernieuwing van binnenuit gestimuleerd wordt.

 

Resultaat

De behandeling kan eenmalig plaatsvinden of in kuurverband. Bij de eerste behandeling krijgt de huid direct een boost. Uiteraard geeft een kuur meer resultaat. Het resultaat is:

- Een frisse, stralende en schone huid;

- verwijdert/vermindert oppervlakkige onzuiverheden en oneffenheden;

- zorgt voor een mooie huidstructuur;

- vermindert zichtbaar verwijde poriën;

- vermindert pigmentvlekken en ouderdomsvlekken;

- vermindert de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes


N.B: Voor het meest optimale resultaat is het van groot belang de producten ook thuis nog een tijdje door te gebruiken. De Bio Peeling kan daarom alleen worden geboekt in combinatie met het gebruik van de volgende producten: Herbal Concentrate serum en Cream like a shade, SPF 50 twv € 71,70. Deze twee producten zitten al inbegrepen in de prijs van de 'Pakketdeal'.