deelbehandelingen

Harsen

In de salon wordt gewerkt met Coolflexhars. Deze hars smelt, zoals de naam al zegt, bij een lage temperatuur. De hars hoeft daarom niet heel warm op de huid te worden aangebracht, wat vaak wel het geval is bij andere harssoorten. Coolflexhars is geschikt voor de meest gevoelige huid. Een laagje talkpoeder onder de hars, zorgt er voor dat de hars niet aan de huid gaat hechten.  Het harsen is daardoor minder pijnlijk. 

Daarnaast worden de armen en benen geharst met Sensitive hars, tevens geschikt voor de gevoelige huid.  Na het harsen wordt het geharste huidgebied ingesmeerd met een verkoelende en verzachtende gel.


Wimpers & wenkbrauwen

Een perfecte manier om een mooie, sprekende oogopslag te creëren is het verven van wimpers en/of wenkbrauwen. Ideaal voor mensen met lichte wimper- en wenkbrauwhaartjes. Handig wanneer je 's ochtends weinig tijd hebt om lang voor de spiegel te staan. Bovendien loopt de verf niet uit wanneer je bijvoorbeeld gaat zwemmen of door de regen loopt. De verf blijft gemiddeld 6 weken zitten. Na 6 weken vervaagt de verf en kan de behandeling worden herhaald. Tijdens de behandeling wordt er overlegd welke kleur het beste bij je past.