Aanvullende informatie biopeeling

De Piura Bio Peeling is geschikt voor (bijna) elk huidtype. Voor zowel de blanke, getinte en donkere huid. Vergelijkbaar met microdermabrasie, alleen zonder het gebruik van apparatuur . Een Bio Peeling kan het hele jaar worden ingezet, maar werkt het meest effectief in de herfst, winter en het vroege voorjaar. De Piura Bio Peeling is niet agressief. Het bevat geen waterstofperoxide of andere irriterende stoffen. De huid wordt niet overmatig rood en gaat niet vervellen.  De behandeling is niet pijnlijk. Wel ervaart u dat de peeling goed zijn werk doet.

 

De  Piura Bio Peeling is 100% natuurlijk en bevat biologische ingrediënten en BioScrubs.

 

Bij een kuurverband van 4 behandeling, mogen er maximaal 7 tot 10 dagen tussen een behandeling zitten. Kuren kunnen 2 tot 4 keer per jaar worden herhaald. Het beste is om het na elke zomer en winterperiode te herhalen, omdat de huid dan vaak weer toe is aan een oppepper. Ter onderhoud kan de behandeling één keer per 4 tot 6 weken worden herhaald, tussen de kuren door. Omdat de Bio Peeling zeer intensief werkt, is het niet mogelijk tijdens deze behandeling het gezicht te laten harsen of wenkbrauwen te epileren.

 

In sommige gevallen is de Piura Bio Peeling niet geschikt. Bijvoorbeeld wanneer u zwanger bent, een extreem gevoelige/geïrriteerde huid hebt of kortgeleden een professionele huidverdunnende behandeling hebt ondergaan. Wanneer u interesse hebt in de Bio Peeling, worden alle voorwaarden om een Bio Peeling te ondergaan met u besproken.

 

Nazorg

Na de Bio Peeling is het van essentieel belang de huid optimaal te verzorgen met producten die speciaal ontwikkeld zijn om te gebruiken na de Bio Peeling: Het Herbal Concentrate is een heerlijk romig serum, voor dagelijks gebruik welke de huid na de Bio Peeling herstelt, voedt, hydrateert en comfort biedt. Cream Like a Shade, SPF 50 biedt de huid na de Bio Peeling bescherming tegen de zon en kan laten worden gebruikt als zonbeschermingscrème. Bij voorkeur dienen deze producten te worden gebruikt in combinatie met de basisreiniging en verzorgingsproducten van Piura Skincare. Hiermee wordt het effect van de behandeling ondersteund, voor een hoger resultaat. Ook wordt de kans op huidreacties verkleind, dan wanneer er verschillende merken door elkaar heen worden gebruikt. Ieder merk bevat immers andere werkstoffen, welke niet altijd samen gaan.