Microneedling

Vermindering van lijntjes en rimpels, een mooie gladde huidstructuur, vermindering en verzachting van (acné)littekens en een stralende teint. Is dit wat u graag zou willen?  Dan is microneedling wellicht geschikt voor u.

 

Kleine steriele naaldjes maken onder hoge snelheid talloze minuscule kanaaltjes verticaal in de huid. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren de huid om actief te worden. De speciale werkstoffen (Hyaluron en Retinol) die hierbij op de huid worden aangebracht kunnen via deze kanaaltjes diep in de huid worden opgenomen. Het lichaam gaat zelf de onderhuidse wondjes herstellen door de kanaaltjes te sluiten met huideigen, glad collageen. De aanmaak van elastine, collageen en fibroblasten wordt gestimuleerd. De behandeling is niet onaangenaam of pijnlijk. Uw huid wordt roze-rood wat binnen enkele uren weer zal verdwijnen.

 

Resultaat: Uw huid wordt voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur. 

 

Eén microneedling behandeling geeft uw huid al een flinke boost. Na ongeveer 28 dagen is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Voor het meest optimale resultaat is een kuurbehandeling aan te bevelen van 3-6 keer, met een frequentie van gemiddeld 1 keer per 4 weken (afhankelijk van de behandelindicatie). Hoe meer behandelingen, hoe groter het resultaat. Het resultaat kan tot 2 jaar aanhouden. Daarna kan microneedling als onderhoudsbehandeling 3 tot 4 keer per jaar worden ingezet.

 

Geschikt voor:

 • Anti-Aging
 • Pigmentvlekken/zwangerschapsmasker
 • (Acné) littekens
 • Grove poriën
 • Grove huidstructuur
 • Grauwe (rokers)huid

Microneedling is alleen mogelijk wanneer de huid in goede conditie is en gewend is aan Piura producten

Voor klanten die in ieder geval de basisproducten van Piura gebruiken (reiniging, lotion en crème) is het dus gemakkelijk om deze behandeling te boeken. Nieuwe klanten kunnen eventueel vooraf een gezichtsbehandeling boeken om te ervaren hoe de huid reageert op Piura producten en vervolgens de basisproducten aanschaffen. U kunt de producten dan een maand thuis proberen, zodat de huid gewend raakt aan Piura.

Vanaf € 67,95 heeft u al een basisset (reiniging, lotion en crème). Bovendien krijgt u bij een kuurbehandeling 10% korting op Piura producten. Ook is het van belang om rekening te houden met eventuele contra-indicaties, waarbij er niet mag worden behandeld door middel van microneedling. Deze worden tijdens het intakegesprek met u besproken.

 

De eerste 24 uur na de behandeling:

 • Vermijd contact met de huid: Probeer niet met de handen aan het gezicht te komen i.v.m. de overdracht van bacteriën.
 • Gebruik geen huidverzorgingsproducten en make-up: Om allergische reacties te voorkomen.
 • Reinig de huid de eerste 24 uur alleen met lauwwarm water: Vermijd zeep en andere reinigingsproducten. Na 6 uur mag u weer douchen, zolang u niet te warm doucht en zeep in het gezicht, hals en/of decolleté vermijdt.
 • Drink minimaal 2 liter water
 • Vermijd saunabezoek, warme baden, zwemmen, sporten en andere fysieke inspanning: Dit vanwege transpiratie, huiddoorbloeding en risico's op contact met bacteriën.
 • Na 24 uur mag u weer huidverzorgingsproducten, make-up en een zonbeschermingsproduct gebruiken: Gebruik alleen Piura producten, welke geadviseerd zijn.

Microneedling, gezicht en hals

 

LOSSE BEHANDELING:

€ 75,-

 

KUUR (3 of 4 behandelingen):

€ 210,- of € 280,- (€ 70,- per behandeling)

 

KUUR (5 of 6 behandelingen):

€ 325,- of € 390,- (€ 65,- per behandeling)

 

Voor microneedling op het decolleté wordt er per behandeling € 30,- extra gerekend. 

 

Alleen te boeken icm het gebruik van Piura producten (in ieder geval: reiniging, lotion en crème). Dit om het meest optimale resultaat te kunnen garanderen en eventuele huidreacties te voorkomen. Bij een kuur krijgt u 10% korting op de aanschaf van Piura producten.

 

Duur behandeling: +/- 60-75 minuten